Vrijdag 4 oktober: Rondvaart Zaanse Schans met pannenkoekenlunch.

Na een bezoek aan de Zaanse Schans voert een rondvaartboot u langs de huizen en molens van de Zaanse Schans. We combineren dit met een pannenkoekenlunch in restaurant de Kraai. Bijdrage per persoon € 40,00 (werkelijke kosten € 75,00).
Vertrek 11.00 uur – thuiskomst 16.30 uur.

Vrijdag 11 oktober: Lezing Wereldwonderen

Deze lezing neemt u mee op een fascinerende reis, kriskras over de wereld. Wij bezoeken samen met gids Herman Berkenveld de zeven klassieke en de zeven moderne wereldwonderen. Voorafgaand aan de lezing gebruiken we een gezamenlijke lunch. Bijdrage per persoon € 30,00 (werkelijke kosten € 65,00). Vertrek 11.00 uur – thuiskomst 16.30 uur.

Vrijdag 18 oktober: Tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding

Hoog tijd voor een groots eerbetoon in Gemeentemuseum Den Haag. In Monet – Tuinen van verbeelding worden maar liefst veertig internationale topstukken bijeengebracht. Voorafgaand aan de tentoonstelling lunchen we gezamenlijk.
Bijdrage per persoon € 55,00 (werkelijke kosten € 85,00). Vertrek 11.00 uur – thuiskomst 17.00 uur

Vrijdag 25 oktober: Tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding

Vrijdag 1 november: Philips Museum Eindhoven

In deze vaste tentoonstelling krijgt u een fascinerend beeld hoe Philips zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld. Uiteraard staat er ook een gezellige lunch op het programma.
Bijdrage per persoon € 45,00 (werkelijke kosten € 77,50). Vertrek 11.00 uur – thuiskomst 17.00 uur.

Vrijdag 8 november: Een heerlijk lunchbu et bij restaurant van der Valk in Harderwijk.

Op veler verzoek gaan we weer naar Van der Valk voor een uitgebreid
lunchbu et met een ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Op de terugweg brengen we een bezoek aan de Landgoedwinkel van Kasteel Groeneveld in Baarn. Bijdrage per persoon € 29,50 (werkelijke kosten € 36,00). Vertrek 11.00 uur – thuiskomst 16.00 uur.

Vrijdag 15 november: Bijwonen uitzending in de studio’s van Tijd voor Max.

Martine van Os en Sybrand Niessen praten met hun gasten over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. Na afl oop genieten we van een diner bij De Witte Bergen. Bijdrage per persoon € 35,00 (werkelijke kosten € 67,50). Vertrek 14.45 uur – thuiskomst 21.00 uur.

Vrijdag 22 november: Lunchpauzeconcert Tivoli Vredenburg
met late lunch.

De traditie van de lunchconcerten bestaat in Utrecht al 40 jaar. Deze concerten worden bijna altijd door conservatoriumstudenten gegeven, als onderdeel van hun opleiding. Dit keer wordt het concert verzorgd door studenten van het conservatorium Den Haag. Aansluitend aan het concert genieten we van een late lunch. Bijdrage per persoon € 35,00 (werkelijke kosten € 65,00). Vertrek 11.15 uur – thuiskomst 16.00 uur.

Vrijdag 29 november: Sinterklaaslunch.

Oh kom maar eens lunchen… Het avondje van Sinterklaas komt eraan en om de verjaardag van de goedheiligman niet aan ons voorbij te laten gaan, organiseren we een gezellige lunch. En wie weet krijgen we nog hoog bezoek…
Bijdrage per persoon € 27,50 (werkelijke kosten € 55,00). Vertrek 11.30 uur – thuiskomst 15.30 uur.

Vrijdag 6 december: Warme Witte Winterweken in Soest.

Het enorme terrein van ’t Vaarderhoogt is uitgeruimd om plaats te maken
voor een prachtig, nostalgisch winkeldorp in Anton Pieck stijl. Compleet met plein, kerk, fontein, molen en rijen bontgekleurde winkeltjes. Eén van
de grote trekpleisters is de levende kerststal. Ter plekke schuiven we aan voor een stamppottenbu et tijdens de romantische lichtjesavond. Bijdrage per persoon € 35,00 (werkelijke kosten € 72,00). Vertrek 15.30 uur – thuiskomst 19.00 uur.

Vrijdag 13 december: Kerststukje maken.

Tijdens deze kerstworkshop maken we een mooie kerstbiedermeier! Een stijlvol kerststuk in een biedermeier vorm met mooi kerstgroen en verse bloemen. Uiteraard ontbreekt de ko e met gebak niet. Bijdrage per persoon € 42,50 (werkelijke kosten € 62,00). Vertrek 13.00 uur – thuiskomst 15.30 uur.