Jaarverslag

Hierbij treft u het Jaarverslag 2018 van Stichting Senior Support aan. Dit jaar is er ontzettend veel bereikt. Stichting Senior Support is gestart in juni 2017 en heeft, dankzij onze enthousiaste vrijwilligers, veel senioren blij gemaakt met leuke uitstapjes.

Dank aan de senioren voor al hun lieve berichten en enthousiaste reacties. Dank aan al onze enthousiaste vrijwilligers die er elke keer in slagen voor de gasten er een feestje van maken. Dank aan het Fonds Sluyterman van Loo en de gemeente Zeist. Ook danken we alle samenwerkingspartners, zoals Meander Omnium en Noot vervoer, voor jullie steun aan de senioren en het vertrouwen in onze organisatie.

De komende jaren zal er onder de groeiende groep senioren in Nederland nog meer behoefte zijn aan gezamenlijke dagjes uit. Voor onze senioren iets om weer naar uit te kijken en van na te genieten; het gevoel om nog mee te blijven doen en om anderen te ontmoeten.

Belangrijke speerpunten voor het komende jaar zijn vergroten naamsbekendheid, fondsenwerving en deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers. We willen samen verder bouwen aan een mooie vitale organisatie die vele senioren en vrijwilligers mooie belevenissen biedt.