Steun ons

Wilt u ons steunen?
Stichting Senior Support heeft een ANBI status (Algemeen nut beogende instellingen). Er zijn regelingen voor de giftenaftrek in de inkomsten- en vennootschapsbelasting maar ook belastingvrijstellingen in de schenk- en erfbelasting. Wat betekent dit voor u als donateur?

Inkomsten- en vennootschapsbelasting
Schenkingen die u doet, mag u onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Een belangrijke voorwaarde is dat het goede doel waaraan u schenkt een ANBI status heeft.

Schenk- en erfbelasting
Ook hoeft er geen schenk- of erfbelasting betaalt te worden over uw schenking of erfrechtelijke verkrijging. Voor ANBI’s is er namelijk een algehele vrijstelling opgenomen. Uiteraard moet de schenking wel het algemeen belang dienen. Uw schenking of erfrechtelijke verkrijging komt uiteraard volledig ten goede aan de doelstellingen van de ANBI.

Wij zijn blij met uw steun
Een donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL71INGB0007588313 van de ING bank t.n.v. Stichting Senior Support te Driebergen. Wij danken u hartelijk voor uw steun.

Wij zijn ook onze donateur fonds Sluyterman van Loo, erg dankbaar voor hun bijdrage, die samen met de subsidie van de gemeente Zeist zorgt dat meer senioren met ons mee kunnen.